За нас

Ние Ви нудиме стратешка позиција за брз пристап до сите централни градски објекти. Ви нудиме мирен и пријатен амбиент, врвна услуга, високо ниво на квалитет. Нека нашиот пријатен амбиент ве опкружува во текот на вашето присуство. Вкусете ги специјалитетите на куќата, уживајте во коктелите и пијалоците. Добијте ги сите убави нешта на ендо место. Бидете наши редовни гости.
Нашиот хотел е сместен во самото срце на градот со што овозможува брз пристап до сите поважни објекти. Располагаме со 7 луксузно опремени соби, паркинг, летна бавча и ресторан.

Услуги

Паркинг

Бесплатно Wi-Fi

Собна услуга

Мислења

„Absolute fantastic place to stay. What can I say, the food was amazing, the accommodation was a 5 star experience. The staff are so friendly and helpful as I was new to the area. You need to put Gala Garden on top of your bucket list as this hotel is so central to everything and you feel like you are at home with family.”

-Mel Ruffy

„The service is great the food is fantastic! Highly recommend..”

-Toni Stojcevski

„The best restaurant in Bitola with an amazing garden.”

-Bibi Novevska

Contact us

contact@gala-garden.com

Адреса:ул. Томаки Димитровски бр.25 Битола

Телефон: 047 612-800

Мобилен: 075 556-865